top of page

XVII. Ausztráliai Magyar Kulturális Találko

A Queenslandi Magyarok Kulturális Szövetsége (Színtársulat) szeretettel meghívja a XVII. Ausztráliai Magyar Kulturális Találkozóra. Hagyományokat és újszerűséget ötvöző találkozó helyszíne először lesz Queensland állam kivételes szépségű Gold Coast-ján. A négy napon át tartó rendezvénysorozaton számtalan változatos programon vehetnek részt az idelátogatók. Az előadások, színdarabok és koncertek megtekintése mellett a táncos magyar virtus is megelevenedik a színpadon, az izgalmas táncszeminárium keretein belül. A nagyszerű fellépők és programok mellett híres gasztronómiánk fogásaival, közös kirándulással és elmaradhatatlan jókedvvel gazdagodhatnak a találkozón résztvevők. Ahol magyarságukban és emberségükben összetartani képes emberek találkoznak, ott nagy dolgok születnek - barátságok kötődnek.

 

Sipos Ika elnök

 

Helszín: Albert Waterways Community Centre

Hooker Blvd &, Sunshine Blvd, Broadbeach Waters QLD 4218

Időpont: 2023. február 16-20. 

     

VÉDNÖKSÉG:

 

A védnökség a találkozó anyagi támogatása. Elsősorban előlegezi a találkozó pénzügyi fedezetét, másodsorban biztosítja a védnökséget vállalók belépőjét a nyitó és záró gála koncertekre, valamint további előadásokra, rendezvényekre.

 

VÉDNÖKI DÍJAK:

 

150 dollár személyenként vagy 250 dollár egy házaspár számára

 

A védnöki díj befizethető 2023. január 31-ig, a név feltüntetésével             a Cultural Council of Hungarians in Qld 064194 1091190 -es bankszámlára.

Email: info@talalkozogoldcoast.com

Tel: +61 407 635 958

 

Broadbeach Cultural Centre

Hooker Blvd &, Sunshine Blvd,

Broadbeach Waters QLD 4218

IMG_4802.jpeg
Get Tickets
bottom of page